tisdag 23 februari 2010

Tjejer i OS i Vancouver


Visst hejar jag på Sverige. Till 100 %. Och dom här skidtjejerna Charlotte Kalla & Anna Haag är ju bara för härliga. Unga och fnittriga och så otroligt duktiga. Oj vad jag var nervös i går. Och glad för silvret.

Men jag har så många andra favoriter nu bland tjejerna i alla nationer. Alla som blir intervjuade är lika trevliga som svenskorna, åtminstone nästan.

Det var lättare förr med otillgängliga ryskor och med dopade östtyskor, tjejer som inte drog på munnen ens när dom vann, men så är det inte nu (som tur är). Ja det där med doping är man aldrig säker på förstås, men alla är så glada och öppna nu, tom tyskorna är så sympatiska, dom kunde se så trista ut förr.

Vinner inte Anja Pärson eller dom andra svenskorna håller jag gärna på Tanja Poutiainen från Finland, en riktigt trevlig tjej. Och Marit Björgen är också så sympatisk, jag unnar gärna henne en medalj, åtminstone ett brons då och då. Magdalena Neuner blev så glad i skidskyttet - grattis till guldet.

Ja de flesta utländska killarna är väl trevliga dom också, men dom är det lättare att inte heja på. Dom får klara sig själva.

Överst på prispallen vill jag ha en svensk, men blir det inte det så har jag gott om favoriter från alla länder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar