söndag 14 november 2010

Halloween är väl över?

Att ungarna klär ut sig till Halloween är väl kul för de som tycker det är roligt. Tigga godis också om ungarna får för mamma och pappa. Men det var väl ett par veckor sen nu?

Om Godis är OK tycker jag däremot att Bus för dom som inte har godis hemma däremot är en väldigt dum vana. Jag har just läst om några som blev drabbade av godissugna ungar som blivit utan hallonbåtar. Ägg kastade på fönstret och dörren hade dom råkat ut för. Det är ju riktigt dumt straff för dom som köpt hem för lite godis till Halloween.

Nu vet jag inte om det här har nåt samband med Halloween, men ett par grannar från trappuppgången bredvid hade råkat ut för äggkastare i natt, och var väl lite ledsna för det. Kanske bara några vilsna ungdomar som vill ha uppmärksamhet. En försmådd friare?

Vi var inte så upprörda varken grannarna eller jag utan konstaterade bara att ibland gör nån nåt dumt. Vi bor ju precis längs med promenadstråket från stan utåt stans norra delart, men bortsett från klotter i tunneln har vi aldrig några problem med lördagsfestarna på väg hem som tur är. Förrän nu då med den okände äggkastaren.    

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar