lördag 20 november 2010

Snöfemman

Det mesta var sig likt på snöfemman idag, KTH-studenternas motionslopp på 5 kilometer. Framför allt var vädret sig likt, grått och lite lätt regn.

Banan var slirig, lerig och snömoddig så brukar det också vara. Ett bygge hade gjort att banan var lite lätt ändrad, men det gick nog på ett ut, och förr fick alla pris, sponsorskänkta smågrejor, men nu fick vi medalj i stället.

Det kanske är jobbigt att jaga priser för arrangörerna varje år, men lite dumt var det. Förr var vi nästan alla kvar till prisutdelningen för att få vår T-shirt eller DVD-film, nu gick säkert de flesta hem direkt efter man kommit i mål.

Min löparpartner var som vanligt oartig och sprang ifrån mig innan vi ens lämnat startområdet, och trots han drattade omkull i halkan kom jag i mål 8 minuter efter honom - han slog mig med över en kilometer. Och det gjorde han rätt i, jag tyckte det var bra.

En kul avslutning på löparåret var det, och jag började prata om ett 4-mannalag igen till nästa år som i gamla tider, men det tog en oväntad vändning - Casper tänker sig ett lag med sin löparkompisar i Turebergs FK. Ett rent juniorlag! Det måste jag kontra med ett rent seniorlag - jag får ta och jaga på mina kamrater i Aktiva Seniorer i Västerås så ska vi sätta dom uppstudsiga juniorerna på plats.         

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar