onsdag 24 november 2010

Ingen Zumba men vi har andra fina idéer

Jag tänkte testa Zumba idag, men en av seniorspinnarna hade redan testat och det var som jag trodde, så jag struntar i det.

Det var kul sa han, men det är bara 25-åriga tjejer med och då bli man lite för udda fågel, verkar suspekt. Men vi pratade med Ulrika på Actic om en ny grupp mer för seniorer med ett lite blandat program - Zumba-Yoga mm. Balans och rytm. Jag tror hon tyckte idén var rätt bra. Hoppas det blir av, då ska jag göra ännu mer reklam för Actic här i det här forumet. Och bland mina vänner i Aktiva Seniorer.

En annan riktigt ljus idé kom upp i vilstolarna i eftersnacket efter bastun (själva bastusnacket idag mår bäst av att glömmas asap.) Men den ljusa iden någon kom med ska vi jobba vidare med. Vi ska göra en fotbollsresa!

En av gubbarna är en gammal fotbollstränare. Han har tränat damlandslaget och flera herrlag på rätt hög nivå. Han har fortfarande mycket kontakter - känner "alla". Lagerbäck - Svennis - Grip och alla andra. Han blev intresserad att dra i några tåtar!

Så sent som i lördags skrev jag här från Utsikten om Milan och fotbollsresor, och nu bara några dar senare börjar vi planera! Synsk? Det första vi tänkte på var nog England, kanske Leicester så vi kunde få ett snack med Svennis....  Den här onsdagen avskrev jag Zumba-träningen, flickorna där blir utan mitt sällskap, men nu har vi några nya idéer att spinna vidare med under spinningen. En spin-off effekt.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar