måndag 28 september 2009

G4S hade jag aldrig hört talas om

Nu börjar dom plockas in, helikopterrånarna. Men pengarna har dom väl hunnit gömma.

Men det verkar vara mycket kvar att göra med säkerheten för företagen som plockar med våra pengar. Man har ju t.ex. kört in med gaffeltruckar tidigare och bara hämtat några säckar. Och nu kunde man bara slå in fönstret och kliva på - takvägen visserligen, men ändå.

Men pengabingen såg ut lite som Joakim von Ankas pengabinge, och där är jag säker att Björnligan klivit på takvägen tidigare, läser inte Beatrice Ask Kalle Anka?

Inte vet jag hur det går till, men har G4S fått jobbet att räkna våra pengar för att dom lämnat lägsta pris i ett anbud? Då är det ju inte konstigt om det finns säkerhetsbrister. Jag har inte sett nåt om det än, men det skulle inte vara konstigt om det är nåt åt det hållet.

Och har dom sen har lågt betalda anställda för att få verksamheten att gå runt så är det väl inte konstigt om det börjar klia i fingrarna på någon inifrån som ger lite tips. Det här är min geniala, genomtänkta analys, och nu till sist måste man väl göra pengabingen inbrottssäker från alla håll - kolla väggarna, Björnligan brukar kunna borra ett hål och låta pengarna bara rinna ut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar