söndag 20 september 2009

Stängt för säsongen


Söndag, kanonväder och barnbarna hemma, vad ska vi hitta på? Varför inte minigolf på Djäkneberget, vår fritidspark mitt i stan. För man vill ju vara utomhus.

Det var den finaste golfbana jag sett på länge med konstgräs på banorna, men den var inte öppen. Visst förstår jag att öppettiderna framåt hösten blir lite begränsade och till sist stängs helt, men vad fint om man kan vara flexibel och ha lite extra öppet när hösten är så här varm och skön och det är så mycket folk ute.

Det tänkte jag i somras också under Blodomloppet. 3-4000 människor samlas och springer eller hejar på som publik, men serveringen vid start-och- målområdet stängde kl 18 som vanligt. Så dumt - dom borde naturligtvis ha kvällsöppet en sån kväll.

Men på den serveringen är dom visst alltid stelbenta. Sköna sommarkvällar när det kryllar av folk i området stänger dom ändå kl 18 och går hem har jag hört. Dumt.

Det är rätt vanligt att fast det är folkfest i stan kan tex korvkiosken och godisbutiken hålla stängt, det verkar lite oproffsigt och ointresserat. Tycker jag. Men Djäknebergets golfbana måste jag prova nästa gång vi har barnbarna hemma. Hoppas det är öppet då.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar