lördag 12 september 2009

Jag är ovan med stress

Och inte heller så stresstålig längre. Som man var i arbetslivet en gång i tiden.

Men gårdagen lite väl stressig. Sån där obehaglig stress när man inget kan göra mer än sitta och vänta.

Våra fönster och nya dörren skulle komma den här veckan och jag började riva ner lister och började såga ur för nya fönstret men aldrig kom grejerna och dagarna gick.

"Kommer nog på fredag" trodde dom till sist när jag ringde, så jag ordnade lite arbetshjälp, och fredan kom men inga grejer. Ringde och frågade flera gånger men inga grejer. Va' stressigt det är. Men framåt eftermiddan kunde i alla fall köra hem mitt paket på släpet, stort och högt som en telefonkiosk. Det var också stressigt - jag vågade inte ens köra 50, livrädd att paketet skulle vicka omkull.

Men jag kom hem med fönster och dörr och arbetshjälpen kom (Andreas & Anders) och för att spara tid köpte jag hem Thaimat till kvällen. Stressigt det också - jag fick sitta där och vänta nästan en timme(!) innan min mat var klar. Sorry, jag kan inte handla där mer. Efter den där dan var jag alldeles slut av all stress.

Men lördagen med allt jobb var mycket mindre stressig. Hårt jobb är inte stress och vi jobbade snabbare än tidplanen, så nu är fönster och dörr på plats. Sen chillade vi vid TV:n hela kvällen! Utan stress.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar