måndag 10 maj 2010

Björn Suneson har kommit en tredjedel

Han startade 9 april i Westport, Washington för att springa 525 mil till målet i Georgia, nu har han kommit till Montana, 165 mil avverkade, en tredjedel. USA coast-to-coast.

Det blir 5-6 mil om dan, man blir lite lätt imponerad... Björn Suneson är 62 år, i stort sett jämngammal med mig.

Jag följer hans blogg varje dag. Han springer både sju och åtta mil ibland, men i går tog han det lugnt, det fick räcka med en dryg mara. Kallt och snö har det varit också över höga berg, men nu är visst våren på väg med lite skönare väder. Och han är pigg nog på kvällen att skriva intressanta inlägg i bloggen.

Vilket äventyr, och han har bra backning hemifrån med vägval, bokning av övernattning och sånt. Och han har väl bra sponsring också kan jag tro, ett sånt här äventyr går väl på 100.000 åtminstone. Men springandet får han göra själv.

Det är också kul att kommentera och läsa andras kommentarer till hans inlägg. Han har inspirerat andra att ge sig ut efter vägarna. Senast var det en norrman som skulle ta  Barcelona - Rom, bara 150 mil, kanske vore nåt för mig? Så sponsorer, ni som vill investera i ett fräckt projekt, hör av er. Alla svar beaktas.          

1 kommentar:

  1. Jag blir också sugen på något riktigt idiotäventyr - man kanske ska börja spara till ett Iran runt, borde bli en 400-500 mil. Frågan är väl om man är betrodd för visum under tre-fyra månader och om man hinner spara ihop de pengar som behövs innan USA får för sig att skynda på den demokratiska utvecklingen även där. Eller, förresten, varför inte Stockholm - Teheran, endast 6,274 km...

    SvaraRadera