fredag 7 maj 2010

Usain Bolt blir snart av med sitt världsrekord

Det har Tony Berglund tänkt som på lördag em gör en attack mot tiden 9.58 på 100 meter. I morron, 8/5, strax efter 16 får man se om han lyckas.

Ett reklamjippo där Skrapan i Västerås tillfälligt med en stålställning ska göras lite högre och nå 100 meter. Sen ska Tony som Spiderman springa på utsidan nerför Skrapan med nån repanordning och blir klockad av Guiness World Records som ska vara på plats.

Det är bara att hoppas att repet håller, men ska jag var ärlig så är jag tveksam till att det blir något försök. Dels ska visst vädret bli lite dåligt i morgon, och så fick dom nog problem att montera stålställningen igår.

Jag såg att dom höll på då med den extra långa lyftkranen, men idag ligger den på backen, dom fick väl ge upp. Och idag blåser det kraftigt så prognosen är att Bolt får behålla sitt rekord ett tag till.          

2 kommentarer:

  1. Blev det ngt rekord för TonY?

    SvaraRadera
  2. Jo'rå det blev världsrekord. Men UB klarade sig, rekordet på 100 m vertical run blev 34 sekunder nånting, något bättre än det gamla rekordet. Men 34 sek på 100 meter låter inte så märkvärdigt, det borde man väl kunna slå?

    SvaraRadera