onsdag 5 maj 2010

Dragon Gate i Älvkarleby

Det måste vi åka och kolla. Jag såg ett intressant program i går på TV.


Mr Li har blivit förmögen på myggmedel och satsar sina pengar på ett kinesiskt kulturcentrum i "obygden", visst är det lite märkligt. Man har ju under byggtiden ofta läst kritik över arbetsförhållanden och löner där, men huset står ju där nu sen några år, det skulle var kul att se det, framför allt museet.

Där kan man se kopian av terrakottaarmén, det är nog en riktig höjdare. Tavlor och annan konst, tex några fina modeller av båtar. Dom visar prov på fantastiska hantverk. Jag måste se det..

Sen hade dom Dragon Health Center med en kinesisk motionsanläggning,den vore kul att prova. En läkare och fyra massörer, så man kan få traditionell kinesisk massage - det låter som en heldag i Dragon Gate.

Lite smolk bara: Deras hemsida kommer man inte in på, men det kan ju bero på att vi var många som såg på Kobra igår så att hemsidan har brakat ihop. Och så undrar man över läkaren på hälsocentret. Han hade "24 rs erfarenhet speciaitet knn, smnlshet, vervikt, ronsusning". Problem med ÅÄÖ i datorn hade vi på 60-talet, så Mr Li - jag kommer gärna upp och fixar stavningen! Så får jag kanske en gratis massage?    
      

1 kommentar:

  1. www.dragongate.nu är vår hemsida

    MvH Henrik Sundin
    Museichef på Eastern Expo Center

    SvaraRadera