torsdag 6 maj 2010

En intressant tanke

Jag blev inbjuden till en intressant grupp idag på Facebook. Ett upprop som kallades: Tehran International Mountain Marathon 2011? Gå med där om du tycker att en bergsmara i Iran vore kul.    


En omöjlig tanke? Kanske, men bollen är i rullning, man vet ju aldrig om rätt person eller organisation råkar falla för tanken, så jag vill förstås skriva en rad jag också. Bergen utanför Teheran är dramatiska och utslagsgivande. Det kanske finns anständiga partier också, men dom jag sett är branta och steniga, och en mara där är säkert för jobbig för mig. Jag åkte linbanan upp en gång och gick ner och blev alldeles slut av bara det.


Alla stora städer har ju sina maratonlopp, men jag vet inte om det finns några i Iran än, men så tät som trafiken är i Teheran så vore det nog inte så dumt att dra sig uppåt bergen om det ska kunna fungera.


Join the Facebook group  Tehran International Mountain Marathon 2011?  


Idag kom annars startbeviset till Stockholm Marathon 2010, den maran ser jag fram mot fast jag inte är fulltränad.        

1 kommentar:

  1. Tack för att du uppmärksammar mitt något utopiska engagemang - men man kan ju alltid hoppas. Väntar på att google ska indexera sidan, sen kommer medlemmarna strömma till i horder...

    SvaraRadera