tisdag 4 maj 2010

Blir det rättvist nu?

Mona Sahlin & Fredrik Reinfeldt hade en liten valdebatt i morse på TV. Igen.

Jag har sett dom debattera minst 5-6 gånger redan i år, innan valdagen har dom väl hunnit mötas kanske 25 gånger. Och alltid hålla rätt på siffrorna och aldrig säga fel. Rätt tufft för båda två.

Det är lätt att se att Reinfeldt är den mest pressade nu, och Anders Borg var sur och arrogant i Agenda i söndags. Har dom gett upp redan? Det tror jag väl inte, det är långt kvar.

Jag minns inte riktigt, men visst sa Maud Olofsson nåt om hur roligt dom hade i Alliansen inför förra valet, det är nog inte lika kul i år. Men det är kul att vi pensionärer lyfts fram efter fyra magra år. Göran Person pratade redan i förra valrörelsen om Pensionärsskatten. Det blev för stor skillnad till slut så nu har ju även Alliansen insett att den finns så hur det än går i höst så blir det något över till oss den här gången.

Men jag tror att Alliansen innan valet kommer med ett jobbavdrag till som på nytt ökar skillnaden. Det är det vi panschisar inte gillar, att våran extraskatt ska gå till att sänka skatten för dom som redan betalar mindre. Det tycker vi är orättvist.                        

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar