fredag 29 oktober 2010

Höstmörkret lägger sig

Sista doppet i ån är doppat och grillen är undanrullad. På söndag lägger vi av med sommartiden och går över till vintertid, då är det definitivt.  

En timmes extra sovmorgon på söndag blir skönt, men sen är det bara att bita ihop. Jag har tagit fram snöskyffeln så jag är beredd  på kyla, snö och mörker. Fimbulvinter?

Och en läsare har hört av sig med ett klagomål på bloggens utseende och det var bra tajmat, jag ändrar direkt till nåt som passar bättre i höstmörkret. Det var Lasse, välkänd i hela Sylta med omnejd, som inte gillade bloggens design. Jag har haft så svårt att välja bland alla möjligheter som finns, men nu får en stjärnhimmel lysa upp mina förvirrade tankebanor tills det börjar ljusna på igen. Det får bli nåt lättsammare igen på vårkanten som bakgrundsbild för bloggen om jag nu sitter kvar här fortfarande då och kollar på utsikten.

En som verkar sitta kvar är i alla fall partisekreterare Sofia Arkelsten, det behövs mer än några mutresor och lägenheter för att hon ska bli bekymrad, kritiserad av många men uppbackad av många också. Det är nog fler som varit ute och rest...

   

2 kommentarer:

  1. Nu blev det bra, snygg stjärnhimmel! Tack för kaffe och kaka... Ha en trevlig kväll

    SvaraRadera
  2. Jag gör allt för läsekretsen...

    SvaraRadera