torsdag 21 oktober 2010

Två goda gärningar. Riktigt goda.

Jag började igår.
Rob's café
Längst in i ett hörn i Kvarteret Igor innanför Bookia och en inredningsaffär (tror jag det var)  ligger Café Rob's Deli. Man måste gå igenom en av dom affärerna för att hitta dit.

Där kan dom väl aldrig få kunder tänkte jag sist jag var på Bookia, så igår eftermiddag gick jag dit för att göra ett stödköp av en kopp kaffe, en god gärning. Oj vad jag blev förvånad, där var nästan fullt! Folk hittar verkligen dit. Men jag genomförde mitt stödköp, en kopp kaffe och en pecankaka med vaniljkräm. Sånt äter jag annars aldrig, men nu skulle jag ju kosta på mig för den goda sakens skull. 54 kronor satsade jag och det är ett trevligt ställe med utsikt över Stora Torget. Jag kommer säkert tillbaka.

Men så idag efter tandläkarbesöket fick jag dåligt samvete, jag hade ju varit otrogen mot mitt favoritfik längst ner i Igor-gallerian, Green Room. Dom har nog haft lite knackigt under bygget av Igor, inte så många gäster tror jag,  så jag sitter ofta där med en kopp och läser dagens Metro. Jag kände mig tvungen att satsa några kronor på dom idag.

Jag sitter ofta ensam där, men idag var det gott om folk. Jag har aldrig sett så många där samtidigt. En  kopp kaffe och en ostfralla för 37 kr, det är min favorit. Eller ännu hellre en kanelbulle men det hade dom inte idag.

Två riktigt goda välgärningar, men nu behöver jag nog inte göra några fler stödköp där, nu får dom stå på egna ben.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar