fredag 22 oktober 2010

Inget ämne är för litet

I det här forumet platsar vad som helst. Jag avslutar arbetsveckan med en hyllning till mina skor.

Jag är så långt från Ismelda Marco man kan komma, hon med tusentals par skor som hon inte har någon nytta av längre. Jag håller mig med två par och den här veckan har jag plockat fram mina "höst och vinter"-skor. Men dom är å andra sidan dom bästa skorna jag någonsin haft, ett par relativt dyra Ecco-skor, 13-1400 tror jag dom kostade.

Jag tror det är tredje vintern jag har dom och dom ser fortfarande faktiskt ut som nya och kommer nog att hålla ett par vintrar till, det är fint!

Annars har trivs jag egentligen bäst i mina joggingskor och där håller jag mig inte heller med mer än två par, ett par hemma i stan och ett par i fritidshuset. Egentligen kanske man skulle behöva några fler att byta med, ett par med dubb till vintern kanske? Och några par speciellt till tävlingarna vore bra, men då behöver jag en generös sponsor - är det någon som vill satsa på en panschis med en lovande framtid på löparbanorna?

2 kommentarer:

  1. Sponsring alltså... Vad kan du erbjuda en sponsor då? Jag kan se Annika Widmark Consulting i neontryck på en t-shirt kanske? Fast kanske borde dubbelkolla med revisorn först ;-)

    SvaraRadera
  2. Med min framträdande löpstil är jag ofta i blickfånget, och då jag oftast ligger i täten i mina lopp så syns jag bra på TV-bilder. Guldläge för en kapitalstark sponsor.

    SvaraRadera