lördag 19 november 2011

60plusmässan

Idag var vi på mässa, "60plus" i Bombardier Arena.

Fördomsfullt tänker nog de flesta på rollatorn, blöjor och information om färdtjänst och sånt, men det var ingenting sånt på den här mässan, den här mässan vände sig till oss som fortfarande är aktiva, här var det bostäder, semesterresor, husbilar, mat och friskvårdsaktiviteter och sånt. Husbilen gick på 585000, såg rätt fin ut, men det får vänta till bloggens reklamkonto riktigt tagit fart.

Husbilen var lite dyr
Vi började med att lyssna på information från Grand Tours program med långsemestrar i Spanien. Vi var försent ute i år, långresorna var slut,  men till nästa år kan tänkas att vi kollar dom lite mer om vi gillar vår långresa till Gran Canaria den här vintern. Då testar vi gärna Grand Tours nästa gång. Dom har nog mer aktiviteter på sina resmål än vad vi har på vår vinterresa, där får vi mer klara oss själva. Actic visade Zumba och en 70-plussare hade en lagom töntig Stand Up, sen strosade vi mest runt och kollade alla montrar och åt karameller som man ska göra på en mässa.

Karameller är det bästa med en mässa
Jag blev imponerad av de japanska köksknivarna som man kunde skära gurkskivorna med hur tunt som helst. Julbord på m/s Havsörnen verkade prisvärt, det ska jag bjuda Margareta på och recensera här i bloggen efteråt. Få se om det är sta'ns bästa julbord som dom sa.

Ja, det fanns mycket fint men jag är en dålig mässbesökare, går mest bara och tittar. Mycket folk, men som vanligt inte många jag kände igen.

1 kommentar:

  1. Ser ingen reklam på bloggen. Hur ska du nu tjäna pengar?

    SvaraRadera