tisdag 15 november 2011

Fest i Viksberg

Gittan sjöng med 
Det var fest igår i Viksberg, och då vädret var så fint så vi  passade vi på att värma upp stugan i Stentorpet och sova över där.

Syster Gittan fyllde 70 och skulle förstås uppvaktas, och för en gångs skull fick vi alla tre syskon tid att sitta ner och prata gamla minnen efter kaffet och alla tårtor. Lillebror Lars-Erik är inte så ofta nere i Sala, men nu var vi alltså samlade alla tre, det var kul. Lars-Erik hade gitarren med och spelade lite för oss tillsammans med sin grabb Axel, mer känd med sitt band Soulsweeper från Dalatoppen där dom just nu ligger tvåa. Jag själv lärde mig tyvärr aldrig spela gitarr fast jag försökte i flera år. Det ser kul ut att kunna.

Lars-Erik o Axel

Och idag har vi röjt sly i Stentorpet på andra sidan ån. Ett evighetsgöra. På bron över ån låg det en oidentiferbar lort. Jag är dålig på¨att "gissa bajset", men det verkar som en del vilda djur tar den där vägen ibland, bron över ån. Vartenda år tar vi några slyröjningsdagar, men ju mer man tar bort ju fortare växer det upp nytt känns det som.

Skönt höstväder, men vi åkte ändå hem rätt tidigt. Margareta ska till Stora salen på Konserthuset där Clas Malmborg uppträder medan jag får nöja mig med Lilla salen och lyssna till jazzmusik med Hedemorasonen Karl Olandersson, det blir nog inte så dumt det heller.      

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar