måndag 21 november 2011

Drömmen gick upp i rök

Framgångssagan blev kort, jag föll men blev en erfarenhet rikare.

Bloggens reklamkonto kommer inte att ge mig inkomster att köpa husbilen för 585000, inte heller blir det någon champagnegalopp i Stentorpet som jag signalerat. Allt är mitt eget fel.

I fet stil i avtalet skrev Google att bloggägaren inte får titta på sina egna annonser, men jag kan bara göra en pudel, en hel kennel som man brukar säga, och erkänna att jag 2-3 gånger brutit mot den regeln. Kanske fyra men inte mer, men det räckte visst gör att bli avstängd. Tråkigt, men det var intressanta erbjudanden, och jag är ju konsument jag också. Det var bl.a. en lastbil jag var lite spekulant på.

Larry Page, Googles grundare 
Strunt samma, lätt fånget osv, och jag kan överklaga, det kanske jag ska göra. Kalla in kändisadvokater som Julian Assange gör och överklaga och överklaga, byta advokater och fortsätta att överklaga tills man ändå får ge sig eller vinna till slut. Husbilen hägrar. Utnyttja mina kontakter i Googles allra högsta ledning? Jag har faktiskt spelat Försvunna Diamanten med din kompis Nicklas dotter, vad säger du om det Larry Page! Komma här och stänga av en så prominant bloggare på väg uppåt i karriären.

Hoppas ni beaktar den här sensationella informationen när jag skickar in min överklagan.          

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar