lördag 12 november 2011

Reklam i bloggen

Det är intressant att följa reklamen som läggs ut i min blogg:
Ett fynd

Idag ser jag reklam för lastbilar, bokföringshjälp och att starta bolag. Det ser nästan genomtänkt ut av Google och tål absolut att tänka på. Frågan är bara vad jag ska köra på lastbilen.

Men det kommer nog att ge sig av andra förslag som Google kommer med här i reklamkolumnen. Och pengarna strömmar in, mer än jag trodde. Jag fortsätter allt ett tag till med reklam på min blogg. Det var den 25:e oktober jag började, och redan nu efter knappt fyra veckor är saldot uppe i 60:34! Tänk när mina bloggar kommer upp i samma klass som Kissie, Sofia och dom andra stjärnorna, då kommer jag också att bli förmögen.

Hyckleri? Jag vet, men money talks och går det så här bra får jag väl byta sida och bli kapitalist. Men ändå inte riktigt. Jag utlovar 100%-ig återbäring av annonsintäkterna. Jag är själv "på heder och samvete" förhindrad att trycka på annonserna och på så sätt öka mina intäkter, men till alla mina eventuella läsare som godhetsfullt sköter tryckeriet på annonserna:

Så snart jag fått första utbetalningen, 700 kronor tror jag gränsen är, så är ni inbjudna till Stentorpet för kaffe med dopp i förhållande till antal tryckningar. Eller smäller det högre med champagne och kaviar? Jag återkommer med menyn, men en fest ska det bli. Många tryckningar = mycket champagne. Eller många kakor.

Läs annonserna och håll sedan ögonen öppna framåt våren när Google, AdSense och Stentorps-bloggen bjuder på reklamfinansierat mingel då jag också visar upp min nya lastbil om jag nu fastnar för det erbjudandet.

1 kommentar:

  1. Det finns väldigt mycket information om hur man startar bolag på nätet men mindre information om hur man gör när man ska likvidera bolag.

    SvaraRadera