måndag 17 januari 2011

Det var jobbigt med ny mobil

Posten kom med mina nya mobil i förmiddags en timme innan jag skulle iväg på möte, jag tänkte nästan ställa in och vara hemma med nya leksaken i stället.

Men nu har jag kommit hem och provat - det blir ju inte lättare för varje gång man köper en ny pryl om man säger så. Nu har som tur är  Anders en Xperia, hoppas han har tid nån gång att hjälpa mig. Jag vill förstå den lite bättre.

Allt kommer jag aldrig att klara, men mer än nu i alla fall borde jag kunna klara. Jag har kämpat några timmar nu men blev så trött att jag fick lov att sätta mig vid datorn en stund och skriva av mig, lugna nerverna.... Det var lite för många grejer på den här plogen. Sony Ericsson X10 Pro.

Liten och snygg med tangentbord, det var fint. Lite tjockare än jag trodde, men den röda baksidan var snygg - jag kommer att bli nöjd med den här. Ringa har jag hunnit lära mig , och twittra också men jag gör hela tiden fel och måste ta om allt flera gånger innan jag hamnar rätt.

Hoppas jag får vara ifred för Margareta ett tag nu. Kanske typiskt oss killar att vi blir så lyckliga för en ny pryl.

1 kommentar:

  1. Du skrev så roligt om att Du hade suttit så länge med mobiltelefonen så att Du fick lov att sätta Dig vid datorn och lugna ner nerverna. Då jag suttit länge vid datorn måste jag gå därifrån för att lugna ner nerverna!

    SvaraRadera