tisdag 18 januari 2011

Peters Princip igen

Vi pratade om det på jobbet rätt ofta, Sivert och jag. Det där att när en chef hamnar ett steg för högt upp i karriären når han/hon sin inkompetensnivå. Det gick bra på förra nivån men nu är chefen rätt oduglig.

När jag köpte datorn och ny mobil för ett par år sen skrev jag ett blogginlägg om att jag nog själv hade nått min inkompetensnivå för jag fick inte ordning på de nya prylarna. Men så gick det ett tag och allt fungerade till slut, men nu är det dags igen, nu har jag nog definitivt nått min inkompetensnivå (igen). Min W715 klarade jag till slut rätt bra, men med min nya X10 Pro blev det ett klockrent fall av Peters Princip.

Farmor och farfar
Det roligaste var nog när jag synkroniserat mina adresser och hittade namn som moster Edit och min gamle farfar och farmor i telefonen. Mamma och pappa var också med, men tyvärr är alla sedan länge borta, jag skulle gärna velat ringt dom och prata lite, men det klarar nog inte ens den här telefonen, men lite roligt var det. Jag ska rensa i telefonlistan om jag bara kan lära mig hur man gör.

Så har jag ett par nya batteriladdare att hålla rätt på också, det är ju idiotiskt att byta telefon vartannat år. Jag läste idag om all miljöfarlig skrot som exporteras till Afrika. Nu har jag bestämt mig igen att aldrig mer byta telefon, men det har jag väl glömt igen om ett par år när jag kanske nätt och jämt lärt mig den här nya leksaken.
 

2 kommentarer:

  1. Låter ju mycket intressant - hur du nu lyckades med konststycket att få in gammelfarfar i adressboken. Det får du lära mig..

    SvaraRadera
  2. Du - vad tar du i konsultarvode per timme för en Androidkurs . Jag har aldrig känt mig så dum som nu med min nya telefon! Fundera på priset så ringer jag.

    SvaraRadera