torsdag 13 januari 2011

Nu är det lätt att leva!

Dan har börjat så bra, hur kommer den att fortsätta? Bara bli bättre hoppas jag.

Jag trodde det skulle vara svårskottat på Stentorpet idag, jag trodde snön hade smält och frusit om vartannat så att jag skulle få hacka bort isvallar, men nejdå, det var bara en dryg decimeter nysnö som var så lätt att skotta av.

Långa vägen och alla gångarna är klara, fåglarna har fått mat och det är eld i kaminen. Redan före kl 10 är jag klar och kan ta en kaffepaus. Och det är de bästa av allt, kaffet är bryggt på Stentorpsvatten!

Två dagar före julafton frös vattnet i 30-gradersnätterna, men det var inte värre än att redan nu efter några dagar med nån enstaka plusgrad så har isproppen löst upp sig så nu rinner vattnet så fint igen. Jag kanske tom kan kosta på mig en dusch när jag är helt klar idag. Hur som helst så kan jag ställa undan dunken Donje nu tills nästa 30-gradersnatt.

Och tittar jag ut bortåt ängarna mot traktens bonde i Viksberg ser jag en blek sol som kanske inte värmer än men i alla fall lovar fint väder idag.


Och i kväll ska jag se direktsänd musical från National Theatre i London på Electra i Culturen. Afrikanska rytmer i Fela! som just slutat på Broadway för att flytta till London. Och det kan vi se här i Västerås tack vare Folkets Bio! Vilka fina dagar man har!  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar