tisdag 11 januari 2011

Ny mobil nästan gratis

Mitt abonnemang går ut om någon månad. Jag har allt tänkt lite på hur jag skulle göra då. Gå över på kontantkort kanske? Men så är ju mobilen så otroligt gammal, fyller två i februari. Jag har slitit med frågan.

X10 miniMin SonyEricsson W715 har varit en trogen vän och fungerar fortfarande bra. Jag kommer ha kvar den med kontantkort, men så ringde en tjej idag med ett skamligt förslag som jag inte kunde motstå så nu har beställt en ny också, det blir inte så dyrt. Strax innan hon ringde hade jag plockat bort några TV-kanaler hos Tele2 och tjänade in lite där. Nu  går dom pengarna  till nya telefonen i stället, en liten Sony Ericsson X10 mini. Egentligen skulle jag väl ha en iPhone, men det här blir bra det också. Eller skulle jag haft en iPad? Nja, den här är ruggigt liten, det gillar jag. Jag tror jag blir nöjd. Jag kollade på den här i Telia-butiken i förra veckan.  

Fri surf ingår - fint, jag som sitter timtals på café, nu kan jag sitta och surfa, blogga och twittra hur mycket som helst utan att tänka på kostnader. Hoppas bara att jag förstod allt vad jag beställde, donnan ringde mig när jag stod i tvättstugan där hörbarheten inte var perfekt.

Egentligen tycker jag det är otroligt dumt att byta telefon vartannat år eller oftare, men det är så jag gör, jag som alla andra.

1 kommentar:

  1. Nu för tiden kanske ett abonnemang med fri surf är det bästa för din mobiltelefon. Om du surfar så pass mycket som du gör så är ju det att föredra. Att ringa och SMSa ger ju inte upphov till några större kostnader. Egentligen så behöver man ju inte förnya sitt mobilabonnemang varje år. Men tillgången på nya telefoner gör ju att man har svårt att låta bli.

    http://www.telia.se/privat/produkter_tjanster/mobilt/abonnemang/

    SvaraRadera