tisdag 26 februari 2013

En bra morot

Vi har några simmare och simhoppare i klanen. Idag var vi nere vid Eriksdalsbadet med Clea som hade en heldag där med sin simhopparträning, Natan var ledig från simhoppandet idag så han fick gå med på bio i stället. Och hemma på kvällen fick jag se deras märkessköld som har börjat fyllas med märken.

Clea tog ett nytt simhopparmärke idag, och det tycker jag är en kul sak med alla simkurser. Att man kan ta märken alltså. Det är säkert en bra morot för ungdomarna för att träna mer och lära sig mer, ett kvitto på att man klarar av det man tränar för.  

Clea har redan tagit både brons, silver och guld i simhopp, dykt från trean, hoppat från femman mm, sen finns det hur mycket som helst med fler märken att träna till, nu är det teknikmärken som hon ska försöka ta, och snart nog får hon nog skaffa en märkessköld till.

Natan har tagit Pingvinen, Baddaren och några till. "Vad betyder det där med morot"  undrade Natan när vi pratade om'et i kväll. Han är också på gång att plocka märken och får nog snart sina första hopparmärken han också.

Simborgarmärket tog jag själv varje år ett tag, det är ju ett bra märke för att man ska hålla igång simkunskapen! Och det är ju inte bara kul att vara duktig simmare, det kan ju vara livsviktigt också!            

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar