söndag 27 april 2014

Det är inte olagligt att vara dum i huvudet, men ...

Här står Volvon och surrar.
Och jag går utanför och surar.
Igår var vi på en liten utflykt.

Parkerade bilen och passerade Volvon som stod där på tomgång. I tätorten är det väl bara tillåtet att låta bilen surra en minut eller så, men nu var vi en bit ut på landet så där finns väl inga såna regler. Men jag tyckte det såg väldigt dumt ut.

Så lekte jag lite med småtjejerna en stund, vi klättrade på berget och gungade i gungorna. Och efter 15-20 minuter råkade jag gå förbi Volvon igen. Som fortfarande stod och surrade!

Man blir ju så irriterad! Ingen satt i bilen - vad var detta? Jag anade ett ämne för ett blogginlägg, tog upp mobilen för att ta ett kort och då kliver det ut en gubbe från baksätet som jag inte sett och sätter sig i framsätet, men bilen surrar fortfarande. Jag var sugen att säga till gubben men vågade inte, och det är ju inte olagligt att vara obegåvad. Och gubben var kanske starkare än jag.

Färdigsurrat. Nu åker han hem.
Så jag fortsatte att leka med tjejerna tills det var dags för oss att åka hem efter nästan 45 minuter, och ta mig sjutton, Volvon surrade fortfarande! Helt obegripligt! På tomgång i 45 minuter! Synd att jag inte har sånt civilkurage att jag vågade säga ifrån, och det är ju inte olagligt att vara dum i huvudet. 
Samtidigt som vi åkte hem var hans gumma också klar så dom också kunde åka hem, och då var väl bilen rejält uppvärmd i alla fall. 

#blogg100 nr 58
 

2 kommentarer:

  1. Han hade kanske dåligt batteri bara.
    /cj

    SvaraRadera
  2. Det är ingen ursäkt. I så fall åker man till Biltema och köper ett nytt och åker på nästa husvisning. Nä, det där sällskapet visade ren och skär dumhet.

    SvaraRadera