lördag 19 april 2014

Halvtid i Blogg100

Jag tänkte avstå från den där rubriken idag, den kör väl alla andra Blogg100-bloggare med idag. Men jag gör det lite enkelt för mig och kör med den rubriken i alla fall.

Första halvleken firades med After Work i både Stockholm och Göteborg, men varken i Västerås eller Sala blir det något direkt sånt firande men i kväll på påskaftonen, då jag ska ta mig ett par extra karameller ur godisskålen. 50 inlägg kvar!

Och så här i halvtid gör jag det lite enkelt för mig också med inlägget, tar några exempel från halvtid i min bloggarkarriär också. En spinoff av bloggeriet är absolut att det är kul för en själv att titta tillbaka och scanna av vilka ämnen som var aktuella då, vad höll jag på med?

Just den där tiden efter tre års bloggning var det förstås en del gamla vanliga ämnen men återträffen med barndomsgänget var extra kul. Synd bara att jag inte fick med mina kompisar på Facebook så man tappar ju kontakten. Inte sitter i alla fall jag och ringer till kompisar runt om i Sverige och surrar, men ett Hej! på Facebook skickar jag gärna iväg. Men gamla hundar är svåra att lära sitta och det finns så många fördomar mot Facebook och Sociala Medier.

En annan kul sak för tre år sen var en surströmmingsfest vi hade, bara Margareta och jag för oss själva som en test. Det var inte så märkvärdigt med surströmming, rätt gott faktiskt. Det gör jag gärna om.

Jag lämnade den hösten in ett fotobidrag till Moderna Museet, jag testade reklam på bloggen ett tag och vi barnvaktade i Solna, det var fullt upp på den tiden också. Och så såg vi Spamalot på Oscars - var det verkligen så länge sen vi var där? Kors vad tiden går.

Nu ska jag ut och leta påskägg och vi blir 10 stycken till maten. Glad Påsk!

#blogg100 nr 50

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar