söndag 13 april 2014

Instagram låg nere igår! Flera timmar!

Inte att lita på igår
Jag som hade så mycket att meddela världen, men så satt jag där isolerad med bara Facebook och Twitter. Det var tufft igår. Instagram låg nere!

Jag hade t.ex. tänkt visa en bild på Margareta när jag vi rekordtidigt skickade in våra deklarationer. Kanske också visat en bild på smörgåstårtan vi firade med när vi såg att varken Margareta eller jag skulle få kvarskatt i år. För mig var det första gången på 6-7 år utan kvarskatt så jag hade mer än gärna visat en bild på hur glad jag var. Men Instagram låg nere.  

Eller så hade det blivit en bild från Stentorpet när jag grävde ner Separett-tunnorna från 2013. Ja, det kanske inte är så lämpligt att visa på Instagram förstås, men det är en viktig händelse för mig och vi hade en ovanligt stor skörd som blir bra för våra växter om något år. Men Instagram låg nere.

Sen var vi och snyggade till på graven hos pappa Sven och mamma Karin, men det blev ingen Instagrambild där heller. Det hade ju i alla fall varit intressant för mina syskon, vi som planterade så fina penséer. Eller det var mest Margareta som planterade men det hade varit värt en bild på Instagram, men Instagram låg nere.

OK, jag erkänner! Jag blir lite stressad när jag inte kan utnyttja alla mina kanaler. Men beroende? Nä inte jag va? Men nu är krisen över, Instagram is up and running! Puh!

Instagram - Facebook - Twitter och så bloggen, allt måste vara igång för att jag ska må bra. Och förstås Skype - Whatsapp - Hangout och sånt också. Att Swedbank hade haveri igen i torsdags är inte lika allvarligt.

#blogg100 nr 44

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar