måndag 14 april 2014

Spännande TV

London Marathon har jag aldrig sprungit och det blir väl heller aldrig av men däremot skulle det var kul att stå där i publiken.

Jag förstår om folk tycker man är prillig om man sitter klistrad vid TV:n och kollar en drygt 2 timmar lång löptävling, men det är för mig bland de bästa man kan se på TV. Spännande att se vem som orkar hålla ut längst och när börjar spurten? Och sen är det alltid så fina bilder också, helikopterbilder över vackra städer. Stockholm Marathon är ju spektakulärt vackert med sol och vatten, bara det att vi svenskar är ju så vana med Stockholm att vi inte riktigt kan ta till sig hur vackert det är där.

Och London i går var så fint det också. Det var länge sen vi var där, men nästa år står jag i publiken, jag ska höra med Margareta om hon har tid att hänga med. April 2015 i strålande väder.    

Dramatik var det gott om när folk ryckte och andra tröttnade och det mest dramatiska var när en av favoriterna, OS-mästarinnan, Tiki Gelana, blev påkörd av en rullstol. Men det var värdiga segrare ändå, både i dam och herrklassen.

Kom att tänka på Paris Marathon när Margareta och tjejerna (Annika o Elisabeth) härom året var en helg i Paris utan att ens märka att det pågick ett marathon där. Ja, dom var väl mest på Galeries Layette kan jag tro. Inget sinne för kultur...  
    
#blogg100 nr 45

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar