torsdag 2 september 2010

Är det skit i förgasarn?

Internet har bara funnits i 5000 dagar sa dom i ett föredrag. Ja det var nog då jag också började med Internet, en 13-14 år sen - rätt kort tid egentligen. Och redan är man tusan så beroende av'et. Nu har jag Internet-problem i Västerås med Tele2.

Idag är det riktigt jobbigt, det är nästan bättre när ingenting fungerar, då låter man datorn stå, men idag är det upp och ner från stund till stund. Och så har det varit ett bra tag nu. Jag hörde av en kompis att det varit problem halva sommaren. Det har inte stört mig, jag har inte varit hemma. men idag är jag störd. Och det var likadant i går.

Jag har startat om allt förstås, det ska man ju alltid göra. Och kollat datorn - är nåt skumt på gång? Men nix, nog är det Internetlinjen. Bredbandskollen funkar inte heller, jo en gång gjorde den det och visade då så låga siffror som jag inte trodde fanns. Men så i går eftermiddag gick allt som det skulle igen, vad sysslar dom med på Tele2?

Jag är rätt fridfull, att det kan vara strul ibland förstår jag och det gör inte så mycket, men nu kör jag en strul-logg, retroaktivt från i går. Så har jag lite statistik att komma med när jag ringer dom.  

För det kommer jag göra nästa vecka, men i helgen klarar jag mig hoppas jag. Datorn i stugan är väl inte en tiondel av hemmadatorn och hastigheten på Telias ADSL är mycket lägre än den jag har hemma i stan, men jag hoppas att komma åt Internet bättre ändå. Och nästa vecka har väl Tele2 fixat problemen mot Västerås så att jag slipper att ringa och klaga, hoppas jag. Jag är så dålig på att skälla.          

1 kommentar:

  1. Fredag morgon - Bredbandskollen visar 93,84/8,67. Fint. Få se hur det ser ut nästa vecka. Har dom fixat till'et?

    SvaraRadera