tisdag 21 september 2010

Dags att ompröva yrkesvalet?

Nä, det är nog lite sent att börja tänka på det nu, jag har varit panschis för länge. Och inte ångrar jag att jag hamnade i datasvängen även om det inte var så planerat, det bara blev så. Det mesta var nog lite lättare på den tiden med jobb och sånt.

Och inte har jag haft några andra yrken heller mer än som alla andra fuskat som snickare, målare, rörmokare och allt sånt på egna huset. Jo jag har delat ut reklam också och städat några gånger när jag hjälp nåt av barnen som varit sjuk med deras jobb.

Danslärare har jag varit också. Flera gånger i veckan i 15-20 år. Utan en krona i inkomst. Och inga pensionspoäng. Det ångrar jag inte heller och jag bara hoppas att det fortfarande finns dom som jobbar ideellt. Jag skulle gärna köra ett varv till med det men jag har inte fått Aktiva Seniorer att bli intresserade. Märkligt! Jag lurar lite på att fråga nån annan förening. Eller ändå inte... Sliter med frågan.

Men lärare är ett kul jobb, det har jag varit idag. Sociala Medier - bloggarskola med Twitter.  Aktiva Seniorer.

Det blir nog ingen större inkomst där heller, men det här tror jag kommer att bli en permanent punkt på programmet. Och lärare hade jag gärna blivit, det är ett riktigt roligt yrke.      

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar