torsdag 9 september 2010

Nu har det varit lite mycke'

Det började för några veckor sen med gräsklipparen, 2,5 år gammal. Inget att laga, den var för rasslig så jag köpte en ny för 7000. En Klippo.

Men ajdå, den gick sönder direkt efter första användningen - gaswiren gick av på ett obegripligt sätt. Klipparn står sen en dryg vecka på verkstan hos Elman i Västerås och ska bli klar i morgon! En dryg vecka att byta en gaswire! Hade dom glömt beställa reservdelar och kom på det när jag ringde idag? Man undrar. Här gäller väl inte garantin kan jag tro så det blir väl minst ett par tre hundringar .Och gräset har fortsatt att växa.

Så gick rakapparaten sönder, den går inte att stänga av. Men det gör ju minst, det är rätt snyggt med helskägg också, så skägget får växa. Den var nog 5 år gammal, och jag har kvar min gamla, den får väl duga om jag inte får ha skägg för Margareta.  

Och idag var det mobiltelefonen, SonyEricsson W715. Drygt ett år gammal med garanti förstås så jag lämnade in den för reparation men fick skriva på och godkänna att om dom hittar fukt så kostar det mig 344 kronor och då gäller inte garantin. Det är klart dom hittar fukt. Det är nog Goodbye till min W715 och en räkning på 344. Tur att jag har en drös med gamla Samsung och LG i mobillådan, jag byter ner mig ett tag.

I nästa vecka ska bilen in på service. 18000 mil. 4900 ska det kosta, men dom brukar vara duktiga på att hitta annat dom tycker ska bytas också. Nu har det varit lite mycke'.    

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar