söndag 10 maj 2009

Telia hade frivisning av Canal + i helgen

Det har dom haft en gång förut, och jag hade inte tid då heller att kolla, och nu hade vi målarhelg.

Men den här gången kom jag mig i alla fall för att spela in filmer på DVD:n, och jag tror jag har plats för två filmer till, sen är nog DVD-disken full. Men blir det som det brukar kommer vi aldrig att titta på filmerna, tyvärr. Man brukar aldrig ha tid.

Nu tog jag mest familjefilmer, komedier och sånt och kanske när vi har besök i sommar kan vi titta på någon nån regnig kväll. Jag känner ju inte till några filmer nu för tiden, så jag tog dom översta på topplistan, dom borde väl vara rätt bra. Och 3-4 filmer passar nog barnen bra hoppas jag, åtminstone dom som var animerade.

För det verkar som om barna helst vill ha tecknat och animerat, och jag tycker nog också att såna kan vara kul även om dom ibland är lite väl amerikanska och jobbiga.

Titta vi flyger känner ju förstås alla kulturellt lagda till, crazyfilmernas crazyfilm, så den tog jag förstås. Men sån humor går väl inte hem hos ungdomarna nu?

Kobra förra veckan handlade helt om animerade filmer, bla hade det gjorts en animerad film om kriget i Libanon i början på 1980-talet, den skulle vara intressant att se, animerat för vuxna är trendigt sa dom.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar