måndag 21 december 2009

Årets mörkaste dag


19.35 ikväll vänder det! Fint. Och snart är 2000-talets första decennium slut.

Och nu är det både många tillbakablickar och många blickar framåt. Hur har det varit? Hur ska det bli nästa år? Blir allt bättre när ljuset kommer tillbaka? Och hur blir nästa decennium?

00-talet var inte så dumt, fyra nya barnbarn och så blev jag panschis. Men så fort det gick. Och mycket nytt blev det. Inte fanns väl det här med bloggar innan dess? Det kommer mycket nytt och onödigt på ett decennium.

Och det blir väl ännu värre på 10-talet, vad blir det för onödiga nymodigheter? Blir förstås mycket nytt runt Internet som man måste hänga med på. Och en massa tekniska prylar som man inte förstår att man klarade sig utan tidigare. Och saker som ingen än hört talas om eller kan fantisera om. Det går lite för fort nu.

Och allt fortare kommer det gå på 10-talet - jag kör 24 mbs hemma och 8 mbs i fritidshuset - löjligt långsamt på 10-talet? Det tar nästan en minut att starta datorn, det kommer nog snart att gå på en sekund. Eller man kanske aldrig stänger av sina prylar längre. Man får väl se.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar