tisdag 22 december 2009

Morgontidningen vill jag inte vara utan

Det första man kollar på morgonen är om tidningen sitter i brevlådan. Och det gör den alltid, nästan.

Den börjar bli lite dyr och ungdomarna börjar välja bort den har jag hört, men vi håller fast vid den fast vi läser många på nätet också. Jag är dålig att läsa lokala annonser, men jag får ofta tips av Margareta. En fin sportväska köpte jag häromdan till bra pris och idag var det bra pris på strumpor så jag får pallra mig iväg efter morgonkaffet.

Och alla lokala nyheter vill man ju läsa, i storstan kanske morgontidningen inte är lika viktig, vad vet jag? Dom har rensat bort mina favoritserier i år och tagit bort en del kåserier, det var lite dumt, men det fick väl inte plats.

Insändarsidan är rätt kul att läsa fast det mest är gnäll. Men lite bättre har det blivit sen man inte får skriva anonymt. När namnet ska stå under åsikten skriver man inte bara om skitsaker. Vanligaste ämnet i år har nog varit pensionärsskatten fast jag själv inte skrivit ett enda inlägg, det är inte bara jag som är sur!

Hoppas bara att det här med papperstidning kommer att finnas kvar, en del tror ju att den går mot graven. Sitter man med en läsplatta vid frukostbordet om några år?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar