lördag 30 mars 2013

Är påskhelgen en TV-helg?

3 plus
Påskafton. Vi hade fått en massa nya kanaler här i sommarstugan nu till påskhelgen, fler än jag kan räkna till. Det händer rätt ofta till storhelger att dom släpper på en massa nya kanaler som reklam, men då brukar TV-leverantören göra reklam före och följa upp med erbjudanden efter helgen.

Men den här gången hade vi inte fått vare sig nåt mail i datorn eller nåt reklambrev i postlådan men jag brukar alltid kolla lite då och då om det är något nya kanaler på gång så jag märkte ändå att hade dom lite anonymt hade släppt på allt dom har nu till påskhelgen.

3 plus här också.
Vi skrattade en del
Men det har vi inte haft någon större nytta av. Med stugan full av folk har vi inte tid att kolla så mycket på TV mer än nån nyhetssändning och Bolibompa förstås.

Jo "Helkväll med Jonas Gardell" i vanliga SVT såg vi igår. Det var det bästa TV-program jag sett på länge och i våra nya  tillfälliga gratiskanaler har vi sett två svenska långfilmer på SF-kanalen: Tillfällig fru sökes med Gustav Hammarsten och i kväll Joker med Björn Skifs. Småtrevliga filmer, men inte kommer vi att skaffa de här kanalerna om det ringer någon säljare efter helgen, sorry! Vi håller tvärtom på att boka av alla extra kanaler vi har, det räcker med gratiskanalerna för oss.

Ett tack till Telia, vår TV-leverantör, men vi klarar oss ändå. Kanske blir det någon film till i morgon, men sen får det vara bra. Påskhelgen och ingen annan helg heller är någon stor TV-helg för oss när vi har folk i stugan.              

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar