lördag 2 mars 2013

Ny mobil - ny dresskod

Det där hänger ihop, jag måste byta stil nu med min nya mobil.

Ett tag blev mobiler bara allt mindre för varje år. Så är det inte nu. En av trenderna på Mobilmässan i Barcelona som avslutades i går var att mobilerna bara blir allt större. Ericssons gamla Hotline blir väl inte poppis igen, men skärmarna blir allt större, så nu kan man inte ha mobilen i skjortfickan längre! Eller i byxfickan.

Det är väl inget problem för tjejer med handväska, men ska vi killar behöva plocka fram handledsväskan igen, den som var så populär på 70-talet. Jag gick jämt med en sån då, det kanske är ett alternativ för mig. Att leta i gömmorna och se om jag sparat min handledsväska alltså, för det finns väl inga såna att köpa längre.

Ett annat alternativ, och det är väl där jag hamnar, är att börja med kavaj igen. Med rejäla innerfickor för mobilen. Jag slutade med kavaj till vardags då på 70-talet när handledsväskan blev populär och har kört med tröja sen dess så det känns lite gammalmodigt att gå tillbaka till det, men vad gör man.

Min nya lekkamrat är inte alls störst, 4,5 tum (det finns ju dom som är en bra bit över 5 tum) men hur ska man få med sig den. En gång såg jag ett slags hölster där mobilen hamnade i armhålan och i bältet hade man den också ett tag, men det tyckte jag bara kändes fånigt.

Handledsväska eller kavaj? Jag får kolla lite vad som verkar trendigast. Sa dom något om klädseln i Barcelona? Man vill ju hänga med.
      

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar