fredag 15 mars 2013

Nu blir det reklam!

Hur många reklamfilmer har man inte sett och hur många braskande annonser i tidningarna har man inte läst där det utlovas otroliga städresultat bara man drar med en trasa över den mest igengrodda köksbänk eller spishäll. Och inget fungerar förstås. Tills nu.

Skulle vi byta ut den vita köksbänken? Den var ju allt annat än vit och Margareta hade provat allt. Vi köpte några nya sprayer som inte fungerade, ja inte ens lacknafta bet på bänkskivan. "Den måste bytas ut. Ytbeläggningen är slut" sa jag som en riktig expert, men det såg lite bökigt ut. Kunde hyresvärden fixa det? "Inga problem, det där får man bort med rätt putsmedel"  Och så fick vi hjälp att putsa upp köksbänken med Fix-Universal, Bäst i Test stod det på burken. Med ett otroligt resultat. Lite klichéaktigt kanske, men bänken blev bokstavligt som ny.

Finns inte att köpa i affärn (varför inte det?) så vi tog hem en burk från nätet. Lite dyrt, 200 kr + frakt men den här slår ju allt, diskbänk, kakel, spisen... Rensa ut i städskåpet och gör plats för en burk Fix-Universal.

Det här måste väl vara giftigt som bara den tänker man, men tvärtom! Miljövänligt som bara den! Hur nu det går ihop med den här effektiviteten, men det står så på burken.

Nu är reklamen slut och bloggen fortsätter som vanligt med trovärdiga inlägg.

1 kommentar:

  1. Låter som ett trolleri!!!!! Blir nyfiken på produkten. Men jag avskyr att handla på näte.Eller rättare sagt det har jag aldrig gjort. Så jag får väl ta mej en funderare./Eva W

    SvaraRadera