lördag 23 mars 2013

Long time no eat

Visst skulle det vara fint att ta ett dopp
Ja, ute på restaurang menade jag. Först var jag förkyld i två månader, ingen idé att ta en matbit på stan när man inte riktigt känner smaken, sen har Margareta varit vissen under mars så det har inte blivit av på så länge. En lunch då och då på stan kan väl inte räknas.

Idag skulle det passa bra när vi firar blybröllop, minsann. Men hemma efter en hård arbetsdag i Sala orkar vi inte.

Några vänner vi var hemma hos igår har kommit något längre i äktenskapskarriären än vi. Dom åker till Seychellerna om några veckor för att fira med både bad och en och annan matbit, det låter lockande. Men vi har några grundämnen kvar som vi ska avverka först. Men det ser fint ut på Seychellerna.

Men åter till de kyliga våren. Den här dagen orkar vi inte ens stå vid spisen, det blir allt en promenad ner till vår favoritpizzeria för att hämta hem något gott. Det är väl inget dumt sätt att fira bly det heller!

Och efter påsken ska vi banne ta en runda på stan och rulla hatt. Det öppnar så många nya restauranger hela tiden som vi inte hinner prova, men nu är det alltså dags för en vända.

Men så lämpligt att det var Earth Hour just idag. Vi kan med gott samvete ta en pizza och släcka tidigt, sova gott och hämta krafter för fortsätta jobbet i Sala i morgon så att stugan blir vårfin till påsken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar