måndag 18 mars 2013

Halva reapriset!

De' tål ve' å passa på, det blev allt ett par tre böcker till idag på Coop Extra i Sala.

Jag köpte en rejäl bunt på bokrean men jag kan inte hålla mig nu i sluttampen på rean heller. Nu blev det några deckare till sommarkvällarna, det är då jag brukar sträckläsa deckare så det står en upp i halsen till slut.

Eller ska man göra som i Norge. Där har dom ju en märklig tradition att läsa deckare över påskhelgen! En tradition som hållit i sig sedan 1923 läser jag. Påskekrim kallar dom det. En massa nya deckare ges ut till påsken och dom har ju flera bra deckarförfattare som Anne Holt, Karin Fossum, Jo Nesbö - det var dom jag kom på i en hast, men det finns säkert fler.

Det är svårt att hålla emot när dom annonserar med "Halva Reapriset". Och svårast att hålla emot har jag nog när det gäller böcker, där man så lätt kan se om det är billigt eller inte. Braskande prissänkningsannonser om elektronik däremot brukar jag inte ge mycket för. "Tjäna 2000 kronor" läser man, men det betyder ju ibland att priset är högre än veckan före, det har man ju läst när prisgranskare avslöjar.

Och i morgon kommer det pensionspengar. Undrar om det inte blir en sväng till bokaffärn igen för lite fler deckare om jag nu avverkar några av dom jag köpt nu redan i påskhelgen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar