onsdag 13 mars 2013

Två filmer på två dagar

Snart insläpp på Elektra 
Inte så märkvärdigt, men ovanligt för Margareta och mig. Har det det nånsin hänt oss förr?

Men nu har det hänt. Igår var vi på Elektra och såg Anna Karenina. Inte den gamla förstås från trettitalet med Greta Garbo, utan den som fick en Oscar i år. Fick pris för kostymer, och det var säkert välförtjänt. Fin film med bl.a. svenska Alicia Vikander. Det var nästan fullt i Electras stora sal. Eller stor och stor, det är inte mer än 75 platser sisådär, men dom har desto fler föreställningar. Vi borde gå där ännu oftare än vi gör, jag gillar den där lite enkla miljön på Elektra. 80 kronor per biljett kostar det där.

Två reklampåsar - mutor? 
Och så idag var vi på förhandsvisningen av Bäst före som har premiär nästa vecka. Nu var det på Filmstaden i lite elegantare miljö och lite skönare stolar än på Elektra. Med fribiljett så jag trodde det skulle var fullt till sista plats, men det fanns plats för fler där. En harmlös feelgood-film med lite pensionärstema, men den var rätt kul. Ofta tappar sådana där filmer tempo efter ett tag, men den höll rätt bra ända in i kaklet. Får väl inte många poäng av riktiga kritiker, men jag ger den tre av fem åtminstone.

Och en extra poäng till Apoteket Hjärtat och Smartsenior som bjöd på filmbiljetterna och dessutom skickade med oss ett par påsar hem med krämer och deodoranter! Gud så lena vi kommer att bli och så gott vi kommer att lukta nästa gång vi går på bio.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar