onsdag 17 april 2013

Igår fick jag mail

Innan förfallet satte in....
Det är inte bara Kristian Luuk som får mail, jag får det också ibland (den som förstod det där är liksom jag en trogen Svt-tittare).

Hur som helst fick jag ett mail med ett foto av en gammal klasskamrat igår. En klasskamrat som inte kunde komma på återträffen i maj, 50 år sen studentexamen i ring RIVc. Bilden på honom var tagen förra veckan på en semesterresa i Provence och man får sig en tankeställare. Aldrig i livet jag hade känt igen honom om jag sett honom på stan. Alla andra blir ju så gamla, det är bara vi själva som håller stilen och ser ut som vi alltid gjort.

Det verkar bli uppåt 15 från min gamla klass som kommer på träffen, och av dom är det bara två som jag kommer att känna igen. Lasse ser man i tidningen ibland nu när han efter yrkeslivet har fått en karriär som trubadur och Roffe stötte jag på på en pensionärskurs, men det var inte förrän efter uppropet jag förstod att det var "min" Roffe, jag hade inte känt igen honom annars.

De flesta har väl lämnat stan för länge sen men det bor kvar några stycken här mer än jag, det vet jag. Men det är alltså så att man förändras så mycket sen 19-20-årsåldern, så skulle vi råkas på stan så reagerar man säkert inte . Så nu är det lite spännande inför årsträffen. Kommer jag att känna igen tre blir det inte fler, men att alla känner igen mig är jag säker på, jag ser ju ut som vanligt.              
   

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar