tisdag 9 april 2013

Succé idag

Ett perfekt jobb för ett beting om det hade varit på jobbet. Jag hade avsatt 4-5 timmar för dagens jobb med nätverket i stugan, men det gick betydligt fortare.

Såg svårt ut
Jag skrev ut en tjock handbok från nätet igår där jag läste vad som skulle göras och det såg faktiskt lite bökigt ut. Mycket mer komplicerat än det brukar vara, och mycket mer komplicerat än när jag gjorde motsvarande sak häromdan hemma i lägenheten. För säkerhets skull bad jag Margareta följa med upp till stugan och sköta marktjänsten, mat och kaffe och sånt (obs skämt.... Sån är inte jag!)

Jag fick tid över!
Vi började direkt med en kopp kaffe som jag kokade själv, och samtidigt kopplade jag in mina prylar, och mer eller mindre samtidigt som kaffet var urdrucket var det mesta av jobbet klart och allt fungerade perfekt! Sen var det bara lite småsaker och några kontroller kvar innan vi kunde åka hem om vi velat, men nu var vi förstås kvar hela dagen och passade på att fixa lite annat.

Men hur ofta har det inte varit tvärt om? Jag ska bara göra det där lilla, sen är det nåt som går snett och tiden bara rusar iväg och man blir ändå inte färdig. Det har hänt alltför ofta så nu var det väl Payback Time på alla tidigare misslyckanden.      

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar