fredag 19 april 2013

Inbjuden till möte med bloggare


Inbjudan kom idag och jag tackade ja direkt. Uppföljning av Blogg100-utmaningen med ett möte på Historiska Museet en måndagseftermiddag i maj.

Historiska museet. foto: Christer Åhlin/SHM
Historiska Museet.
Här ska det historiska Blogg100-mötet hållas
Det är många som är med på utmaningen (som förstås bara är en utmaning mot sig själv), och det blir säkert många som kommer på¨mötet. Det var begränsat antal stod det så jag anmälde mig direkt. Blir jag äldst? Nu en timme efter att evenemanget annonserats ut är det 17 st som anmält sig ser jag och vid en hastig titt verkar det vara mest yngre, 25-40 år kanske, så jag kommer att sticka ut. Men jag hoppas att några fler ålderskamrater kommer att ansluta senare när fler har hunnit se den här informationen om mötet.

Varje dag i 100 dagar!
Föredrag, historia och paneldiskussion och det blir säkert lite om framtiden också, så kul att få vara med om det här. Avslutas med lite mingel och "lättare förtäring", står det. Vad jag läst så slog bloggandet igenom 2008 i Sverige, och som en händelse ser jag att mitt bloggande startade torsdagen 4 september 2008 då vi blivit "utkörda" från fritidshuset hem till stan. Elisabeth skulle ha kräftskiva med sina kompisar och då passade jag på att börja blogga som jag hade läst och hört en del om, men inte visste jag vad det var på den tiden.

Nu vet jag lite mer och efter mötet i maj hoppas jag antingen att jag fått motivation att fortsätta "missionerandet" bland oss äldre att vara sociala på nätet, eller fått inspiration till version 2 av mitt bloggande så att jag är mogen för en annan inriktning än jag haft hittills.

5 maj går jag i mål, då har det blivit minst ett inlägg 100 dagar i rad.
   

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar