fredag 26 april 2013

Senior ATC

Träning är ett populärt ämnen bland Blogg100-bloggarna, och nu blir det några rader igen om min träning, men sen ska det dröja ett tag, promise. Men jag provade en ny träningsgrupp idag på Actic, Senior ATC kallade dom den och rekommenderas varmt för alla seniorer, så då kan det vara värt några rader.

Riktigt jobbig cirkelträning på 8-9 stationer med ett par minuter på varje station innan man skulle iväg till nästa. Två varv hann vi med. Biceps, triceps, balans, kondition, axlar, ben och rygg, plankan och sit-ups = en riktig helbehandling. En sån tur att det var ett seniorpass, vi var 65-70-75 allihopa så vi var fler som inte orkade allt. Margareta hade kört det här passet hela våren så jag får allt kämpa för att komma ifatt henne.

Spurt i Hawaii Ironman
Vår coach för dagen, Fredrik, är en riktig slavdrivare, men uppmuntrande. Han tränar själv för Hawaii Ironman 2014 och man kan undra hur han ser på oss seniorer, men det är klart - det är ju vi som betalar hans lön så han har väl orsak att peppa oss.


Senior spinning för mig,  Senior Zumba för Margareta, och så senior ATC för oss båda. Så finns det senior stretching och senior yoga och kanske nåt mer, vi seniorer betyder allt en hel del för träningsgymmen och vilken tur att vi har vårt gym, Actic Kristiansborg  så nära.

Söndag jogg 11 km, tisdag jogg 16 km, onsdag spinning, torsdag jogg 20 km, fredag ATC och så blir det en rejäl jogg i helgen också, det är väl en rätt OK träningsvecka.    

Men nu är det alltså slutbloggat om träning på ett bra tag, men inte sluttränat, men vad betyder ATC? Den förkortningen hittar jag ingenstans.
   
          

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar