fredag 17 december 2010

Diskussion om Facebook på Debatt i går

Rätt intressant, jag såg om diskussionen idag på SVT Play om jag skulle missat nåt.
40-talister för min vänlista?

Jag är rätt positiv till FB även om jag inte använder det så mycket själv. En del design stör jag mig på men det är peanuts, det är bara att gilla det man får, och det mesta är bra. I nån kommande release kanske man kan stuva om lite mer själv. Men jag saknar mina ålderskamrater (40-talisterna) på FB.

Genomsittet för vänner är 130 stycken, men lite pinsamt får jag erkänna att jag bara har 38! Jag har letat efter  alla mina gamla klasskamrater men hittar inte nån, märkligt! Och bara 3-4 av mina kamrater från stora dataföretaget IBM har vågat sig ut på FB. Från senaste jobbet på Outokumpu finns det fler, men där känner man sig lite för gammal, jag har bara ett par stycken på vänlistan.

Det finns ju några tveksamheter med FB så jag trodde nog fler skulle vara negativa till FB i Debatt, men i mina öron var det mesta positivt. Jag tar med mig det positiva till min marknadsföring av Facebook och sånt i Aktiva Seniorer som jag håller på med. Det går säkert att göra Facebook rumsrent också i en pensionärsförening. och då kanske jag kan komma upp till 42-43 vänner i alla fall.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar