torsdag 9 december 2010

Möte på bibblan idag

Knökfullt till sista plats, även extrastolarna gick åt. Datainformation för seniorer med uppåt 200 åhörare.

Jag var där för att lyssna och räknade nog  inte med att lära mig nåt, men det här med IT är ju så stort och nån enstaka förkortning och nåt programnamn hade jag inte hört förut som jag får kolla lite när jag får tid.

Brandeby, Lars Lasse - Lasse Brandebys figur Kurt Olsson har ofta tagit på sig att...Annars var nog behållningen idag mest att det gäller att förstå att sluta i tid när man är magister, det ska jag tänka på själv. Dagens föreläsare var en trevlig kille runt 75 som inte behöver vara så farlig ålder, jag är snart där själv, men utan att vara alltför stöddig undrar jag hur många av åhörarna som fattade vad han pratade om. Man måste allt tänka över lite vad man ska prata om. Pladdrade på helt osammanhängande som Kurt Olsson.

Så var det också en hel del som var rent fel, vad ska man göra då? Ta till orda och korrigera? Nä det gjorde jag inte, det var så surrigt ändå så att det var lite fel ibland gjorde inte så mycket. Han hade några kompisar till hjälp som såg yngre ut, dom hade väl kunnat ta över, eller märkte dom inte hur surrigt de var.

Han bjöd på kaffe så alla var kvar över kaffepausen, sånt missar inte en pensionär, men det blev lite oroligt när han tänkte dra ut långt efter att träffen skulle vara slut, då började många troppa av, men det är jag för artig för att göra. Jag var kvar till the bitter end.      

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar