söndag 12 december 2010

Till sist har jag ändrat arbetssätt

När jag jobbade och skulle ha en presentation kom jag ofta inte igång förrän dan innan och fick ibland sitta halva natten och rita OH-bilder. Jag kunde aldrig förbereda mig i god tid.

Nu ska jag ha en litet anspråkslös presentation av Sociala Medier i Aktiva Seniorer den 17 januari 2011, det är över en månad dit. Och precis nu blev jag klar med min PowerPoint-presentation! Rekordtidigt. Det här var ju nästan löjligt.

För inte är jag nervös - det här är verkligen lite smått bara, kanske 20-25 personer som bäst kommer och lyssnar, och det här är ju bara sånt jag kan, så det var lite väl ambitiöst att ställa i ordning det här så tidigt, men just nu har jag gjort de sista justeringarna. Nu ska jag inte titta på det här förrän sent på kvällen den 16 januari.

Men annars är det inte så dumt att vara ute i tid, jag skulle gärna ha velat varit så¨här ambitiös  på jobbet, det känns som det hade varit viktigare än nu. Och PowerPoint var kul att använda, det här var faktiskt första gången jag gjorde en PP-presentation, jag bläddrade på sin höjd OH-foils. Eller använde kritor på svarta tavlan. Det går så fort, inte hade alla bärbara PC:s på "min tid".

Undrar om är nån som fortfarande använder Overhead med lampor som jämt gick sönder? Eller diaprojektor? Så mycket enklare det är nu, allt var inte bättre förr. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar