söndag 12 december 2010

Vad gjorde Carl Bildt uppe i natt?

Bomben i Stockholm var förstås dramatisk och kommer att dominera ett bra tag. Varför twittrade Carl Bildt mitt i natten? Han kan väl inte ha varit....? Inte han som är så fin av sig.

Men mesta dramatiken idag var nog ändå Aftonbladets inkomstsllista, "De tjänar mest där du bor". Skulle man känna igen nån? Sånt här är alltid intressant.

Och jodå, visst kände jag igen några stycken.

På top-10 hamnade en f.d. arbetskompis med  fyra miljoner. Han bor alldeles här i närheten så vi ses ibland. Han höll på att mista livet i en bilolycka en gång, och var borta länge men kom tillbaka och har tydligen lyckats bra, men det var ändå konstigt att just han skulle ligga så bra till, det trodde jag inte.

Runt 50 hittar jag vår mäklare från då vi sålde villan, drygt två miljoner drog han in 2009, men det han tjänade på oss har han nog gjort slut på för länge sen.

Och så strax över 100 hittade jag chefen från senaste jobbet på knappt 2 miljoner. Han får allt jobba på så han klättrar på listan.

En gammal klasskamrat hittade jag en gång som 5:a på Umeå-listan, men i år såg jag honom inte alls. Han kanske bor vid Medelhavet nu?

Och hur jag än letar så hittar jag inte mig själv, och tur är väl det, då hade väl bara nån avundsjuk bloggare skrivit nåt nedlåtande.            

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar